Leonora Demaj operohet me sukses

Në foto shihet kapitenia e Kosovës Leonora Demaj, e cila është në fazën e rikuperimit pas operacionit të kryer me sukses.

Kapitenja e Kosovës, Leonora Demaj është operuar të mërkurën. Ajo ka bërë të ditur se operimi ishte i suksesshëm dhe se tashmë ka nisur fazën e rikuperimit. “Çdo gjë ka shkuar mirë. Tani fillon faza e rikuperimit dhe besoj se çdo gjë do të jetë në rregull”, ka thënë kapitenja jonë. Pritet që ajo të […]