Bordi i FHK-së vendos të përkrah klubet për gara evropiane

Dje, nën drejtimin e presidentit, Eugen Saraçini, u mbajt mbledhja e radhës e Bordit të FHK-së. Në mbledhje u shtjelluan tema të ndryshme lidhur me aktivitetet e FHK-së.Pas shqyrtimit të Raportit të Komisarit të Garave për edicionin 2020/21 dhe diskutimeve të shumta,raporti u miratua.U theksua se në edicionin e kaluar janë luajtur 793 ndeshje, ndërsa […]