Nesër FHK-ja shpall më të mirët

Ceremonia “Laureatët e vitit 2021” do të mbahet të mërkurën (nesër) nga ora 17:00 në Hotel International Prishtina.Do të veçohen më të mirët e vitit 2021, që ishte i suksesshëm për hendbollin tonë.Pos hendbollistit dhe hendbollistes së vitit do të shpallen edhe fitues të tjerë në disa kategori.Për shkak të masave anti-kovid, ceremonia nuk është […]