Në Poloni e Suedi mbahet Kampionati Botëror

Prej të mërkurës e deri më 29 janar në Suedi dhe Poloni mbahet Kampionati Botëror për hendbollistë. Është ky kampionati i 28-të i botës në hendboll.Danimarka ka fituar dy Botërorët e kaluar, në vitet 2019 dhe 2021. Dhe danezët janë pretendentë edhe në Botërorin 2023.Botërori mbahet në katër qytete në Poloni dhe pesë në Suedi. […]