Kërkesa të rëndësishme nga klubet e hendbollistëve

Ka përfunduar afati i rregullt kalimtar i verës në hendbollin kosovar. Në konkurrencë të meshkujve janë bërë kërkesa të rëndësishme. Kështu Rahoveci ka bërë kërkesë për lojtarët si Egzon Gjuka, Jon Muqolli, Jeton Bislimi e Igor Radojeviq. Trepça po ashtu bëri kërkesë për Hamdi Salihun, Liridon Esatin, Marley Wallacen e Vladimir Trajkovskin. Deçani ka bërë […]

Vlerësime të shumta për FHK-në për organizimin shembullor të Evropianit U19

Federata e Hendbollit e Kosovës po merr vlerësime e falënderime të shumta lidhur me organizimin e Kampionatit Evropian U19 për hendbolliste (B).Të hënën përmes një emaili, FHK-në e ka falënderuar Federata e Hendbollit e Sllovakisë.“Më lejoni t’u falënderoj për pritjen shumë të ngrohtë të ekipit sllovak dhe delegacionit tonë gjatë Evropianit U19. Jemi ndier në […]

Faleminderit për një ngjarje të shkëlqyer

Ekipet kombëtare po largohen nga Prishtina pas një ngjarje plot shkëlqim të hendbollit. Kampionati Evropian U19 për hendbolliste (B), është vlerësuar nga të gjithë si tregim suksesi.Federata e Hendbollit e Kosovës me shumë respekt e krenari falenderon të gjithë ata që kontribuan që Evropiani në Prishtinë të jetë kaq i suksesshëm.Falenderojmë EHF-në për besimin për […]