Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Match details

19 Shkurt 2022
17:00
KH Llapi (u18)
H F H F H
19
19 19
KH Prishtina (u18)
H H F F F
19
9-8
Full Time
Head to Head
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 24 Nëntor 2021 18:00
Prishtina
15
15 18
Llapi
18
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2020-2021 Faza grupore
2 Dhjetor 2020 15:30
Llapi
26
26 28
Prishtina
28
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2020-2021 Faza grupore
10 Tetor 2020 15:30
Prishtina
36
36 24
Llapi
24