Match details

27 Shkurt 2022
16:00
KH Rahoveci (u18)
H F F F F
34
34 21
KH Prishtina (u18)
H F F F B
21
13-12
Full Time
Head to Head
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Nëntor 2021 17:30
Prishtina
16
16 23
Rahoveci
23