Argita Quni

Ekipi KHF Shqiponja
Shtetësia
Ditëlindja 31.10.2001
Mosha 20
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Superliga e Femrave - 2021-2022 - Faza grupore
Shqiponja
8 1 0 0 0
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 - Eliminatore
Shqiponja
1 1 0 0 0
Totals 9 2 0 0 0
Statistikat individuale
KHF Shqiponja
Data v G YC 2min RC BC
17 Nëntor 2021
Prishtina
0 0 0 0 0
20 Nëntor 2021
Vjosa
0 0 0 0 0
22 Nëntor 2021
Click
1 0 0 0 0
27 Nëntor 2021
Ferizaj
0 0 0 0 0
12 Shkurt 2022
Vushtrria
0 0 0 0 0
20 Shkurt 2022
Ulpiana
1 0 0 0 0
27 Shkurt 2022
Samadrexha
0 0 0 0 0
12 Mars 2022
Kastrioti
0 0 0 0 0
19 Mars 2022
Istogu
0 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 17 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
34
34 18
Shqiponja
18
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 20 Nëntor 2021 15:30
Shqiponja
28
28 24
Vjosa
24
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 27 Nëntor 2021 17:00
Ferizaj
38
38 33
Shqiponja
33
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 12 Shkurt 2022 14:00
Shqiponja
21
21 41
Vushtrria
41
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 20 Shkurt 2022 14:30
Ulpiana
26
26 32
Shqiponja
32
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 27 Shkurt 2022 15:30
Shqiponja
23
23 21
Samadrexha
21
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 12 Mars 2022 14:00
Shqiponja
37
37 39
Kastrioti
39
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 19 Mars 2022 18:00
Istogu
44
44 23
Shqiponja
23
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
22 Nëntor 2021 19:00
Click
14
14 41
Shqiponja
41