Ivana Bojovic

Ekipi KHF Prishtina
Shtetësia
Vendlindja
Podgorica
Ditëlindja 01.11.1999
Mosha -
Licence ID 6405
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Superliga e Femrave - 2021-2022 - Faza grupore
Prishtina
20 103 6 6 0
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 - Eliminatore
Prishtina
3 18 0 1 0
Superliga e Femrave - 2021-2022 - PLAY-OFF
Prishtina
3 16 0 2 0
Totals 26 137 6 9 0
Statistikat individuale
KHF Prishtina
Data v G YC 2min RC BC
18 Shtator 2021
Jusuf Gërvalla
6 0 1 0 0
25 Shtator 2021
Istogu
1 1 1 0 0
2 Tetor 2021
Vëllaznimi
9 1 0 0 0
10 Tetor 2021
Vjosa
5 0 1 0 0
26 Tetor 2021
Vushtrria
3 0 0 0 0
30 Tetor 2021
Kastrioti
5 0 0 0 0
2 Nëntor 2021
Samadrexha
7 0 1 0 0
17 Nëntor 2021
Shqiponja
7 1 0 0 0
18 Nëntor 2021
Drita
0 0 0 0 0
21 Nëntor 2021
Ferizaj
5 0 0 0 0
26 Nëntor 2021
Ulpiana
5 0 0 0 0
12 Shkurt 2022
Jusuf Gërvalla
6 0 0 0 0
19 Shkurt 2022
Istogu
3 0 1 0 0
26 Shkurt 2022
Vëllaznimi
10 1 0 0 0
5 Mars 2022
Vjosa
6 0 0 0 0
12 Mars 2022
Vushtrria
6 0 1 0 0
19 Mars 2022
Samadrexha
5 1 0 0 0
24 Mars 2022
Kastrioti
9 0 0 0 0
2 Prill 2022
Drita
0 0 0 0 0
6 Prill 2022
Shqiponja
6 1 0 0 0
9 Prill 2022
Ferizaj
4 0 0 0 0
16 Prill 2022
Ulpiana
4 0 0 0 0
21 Prill 2022
Ferizaj
5 0 1 0 0
23 Prill 2022
Ferizaj
6 0 0 0 0
27 Prill 2022
Ferizaj
5 0 1 0 0
14 Maj 2022
Istogu
9 0 1 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
18 Shtator 2021 14:00
Prishtina
35
35 20
Jusuf Gërvalla
20
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
25 Shtator 2021 18:00
Istogu
29
29 28
Prishtina
28
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 14:30
Prishtina
47
47 19
Vëllaznimi
19
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 10 Tetor 2021 18:00
Vjosa
15
15 36
Prishtina
36
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Tetor 2021 19:30
Prishtina
31
31 25
Vushtrria
25
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 2 Nëntor 2021 19:00
Samadrexha
25
25 32
Prishtina
32
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra Universum Bardhosh | 30 Tetor 2021 17:30
Prishtina
40
40 27
Kastrioti
27
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 17 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
34
34 18
Shqiponja
18
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 18:30
Prishtina
34
34 27
Ferizaj
27
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Nëntor 2021 19:30
Ulpiana
13
13 38
Prishtina
38
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 12 Shkurt 2022 15:30
Jusuf Gërvalla
19
19 33
Prishtina
33
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Shkurt 2022 18:00
Prishtina
29
29 35
Istogu
35
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 26 Shkurt 2022 16:00
Vëllaznimi
18
18 38
Prishtina
38
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 16:00
Prishtina
40
40 8
Vjosa
8
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 12 Mars 2022 17:00
Vushtrria
24
24 27
Prishtina
27
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Mars 2022 15:00
Prishtina
35
35 13
Samadrexha
13
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Prill 2022 14:00
Prishtina
53
53 12
Drita
12
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 6 Prill 2022 14:30
Shqiponja
23
23 46
Prishtina
46
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 17:30
Ferizaj
37
37 23
Prishtina
23
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 17:30
Prishtina
48
48 14
Ulpiana
14
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
46
46 26
Drita
26
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
Bill Clinton | 24 Mars 2022 17:00
Kastrioti
30
30 32
Prishtina
32
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Prill 2022 18:00
Prishtina
39
39 32
Ferizaj
32
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Bill Clinton | 23 Prill 2022 17:30
Ferizaj
33
33 28
Prishtina
28
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 27 Prill 2022 20:30
Prishtina
29
29 30
Ferizaj
30
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
Bill Clinton | 14 Maj 2022 14:00
Istogu
35
35 33
Prishtina
33