Liridon Musliu

Pozita Portier
Ekipi KH Zhegra
Shtetësia
Vendlindja
Gjilan
Ditëlindja 29.05.1984
Mosha -
Licence ID 852
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Superliga e Meshkujve -2021-2022 - Faza grupore
Zhegra
7 3 0 0 0
Kupa e Kosovës (M) - 2021-2022 - Eliminatore
Zhegra
1 0 0 0 0
Totals 8 3 0 0 0
Statistikat individuale
KH Zhegra
Data v G YC 2min RC BC
2 Tetor 2021
Trepça
0 0 0 0 0
11 Nëntor 2021
Vëllaznimi
0 0 0 0 0
13 Nëntor 2021
Kastrioti
1 0 0 0 0
21 Nëntor 2021
Llapi
0 0 0 0 0
24 Nëntor 2021
Ulpiana
0 0 0 0 0
27 Nëntor 2021
Drenica
0 0 0 0 0
11 Dhjetor 2021
Prishtina
2 0 0 0 0
15 Dhjetor 2021
Rahoveci
0 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 18:00
Trepça
43
43 17
Zhegra
17
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bashkim Selishta | 11 Nëntor 2021 18:30
Zhegra
17
17 40
Vëllaznimi
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 13 Nëntor 2021 19:00
Kastrioti
45
45 23
Zhegra
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 21 Nëntor 2021 18:00
Llapi
33
33 26
Zhegra
26
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bashkim Selishta | 27 Nëntor 2021 19:00
Drenica
28
28 39
Zhegra
39
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Dhjetor 2021 14:30
Prishtina
39
39 23
Zhegra
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bashkim Selishta | 15 Dhjetor 2021 17:30
Zhegra
23
23 30
Rahoveci
30
Kupa e Kosovës (M) - 2021-2022 Eliminatore
Bashkim Selishta | 24 Nëntor 2021 19:00
Zhegra
48
48 33
Ulpiana
33