Yll Muqolli

Ekipi KH Besa Famgas
Shtetësia
Ditëlindja 24.10.2000
Mosha 21
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Superliga e Meshkujve -2021-2022 - Faza grupore
Besa Famgas
6 12 0 0 0
Totals 6 12 0 0 0
Statistikat individuale
KH Besa Famgas
Data v G YC 2min RC BC
23 Shtator 2021
Prishtina
3 0 0 0 0
25 Shtator 2021
Rahoveci
4 0 0 0 0
2 Tetor 2021
Deçani
0 0 0 0 0
9 Tetor 2021
Llapi
1 0 0 0 0
27 Tetor 2021
Kastrioti
4 0 0 0 0
14 Dhjetor 2021
Vëllaznimi
0 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 23 Shtator 2021 19:00
Prishtina
34
34 40
Besa Famgas
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
25 Shtator 2021 18:00
Besa Famgas
37
37 23
Rahoveci
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 17:00
Deçani
23
23 43
Besa Famgas
43
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 9 Tetor 2021 19:00
Llapi
18
18 33
Besa Famgas
33
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 27 Tetor 2021 19:00
Kastrioti
30
30 36
Besa Famgas
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 14 Dhjetor 2021 17:30
Vëllaznimi
25
25 51
Besa Famgas
51