Mesazh i presidentit Eugen Saraçini në përfundim të edicionit

Ministrja Dumoshi dhe presidenti i Federates se Hendbollit Eugen Saraçini dhuron kupen kapitenes se Vushtrrise Shqipe Tahiri

Më një ndeshje të fortë e cilësore kemi përmbyllur një edicion vërtetë sfidues të garave. Besa Famgas e fitoi Kupën e Kosovës (meshkujt), pas një ndeshje plot aksion ndaj Prishtinës. Besa Famgas, Prishtina, Vushtrria, Istogu por edhe të gjitha klubet meritojnë respekt e falënderime për punën e angazhimin gjatë edicionit të vështirë. Të tillë e […]