Kosova U20 në grup me Finlandën dhe Bullgarinë

Të enjten është hedhur shorti edhe për Kampionatin Evropian U20 të Divizionit B për hendbollistë. Ky Evropian mbahet në Prishtinë prej 13 deri më 21 korrik.Do të jenë plot 12 Kombëtare të ndara në katër grupe.Kombëtarja U20 e Kosovës është në grupin A së bashku me Finlandën e Bullgarinë.Grupi B e përbëjnë Luksemburgu, Turqia e […]

Kombëtaret U20 e U18 vazhdojnë përgatitjet në Istog

Pas grumbullimit fillestar në Gjakovë, Kombëtaret U20 dhe U18 të Kosovës në hendboll vazhdojnë përgatitjet në qytetin e Istogut. Grumbullimi bëhet të hënën nga ora 12:00 deri në ora 13:00, ndërsa gjatë tërë javës lojtarët do të përgatiten për IHF Trophy për zonën e Evropës që mbahet në Prishtinë prej 10 deri më 16 tetor. […]