KH Deçani (u21)

Qyteti Deçan
Shteti
Ekipi
Rezultatet
Statistikat
Ekipi
Lojtarët
Erblin Neziraj
Erblin Neziraj
Mosha -
Shtetësia
Durim Dautaj
Durim Dautaj
Mosha 19
Shtetësia
Astrit Hylaj
Astrit Hylaj
Mosha 20
Shtetësia
Gent Bajrami
Gent Bajrami
Mosha 17
Shtetësia
Valionis Cacaj
Valionis Cacaj
Mosha 18
Shtetësia
Bilall Mazrekaj
Bilall Mazrekaj
Mosha 15
Shtetësia
Perparim Kuçi
Perparim Kuçi
Mosha -
Shtetësia
Oltion Demakaj
Oltion Demakaj
Mosha 11
Shtetësia
Elton Hysenaj
Elton Hysenaj
Mosha 16
Shtetësia
Bleron Cacaj
Bleron Cacaj
Mosha 17
Shtetësia
Aldion Cacaj
Aldion Cacaj
Mosha 17
Shtetësia
Eriol Dautaj
Eriol Dautaj
Mosha 17
Shtetësia
Erin Kuqi
Erin Kuqi
Mosha 17
Shtetësia
Arjanit Kasumaj
Arjanit Kasumaj
Mosha 16
Shtetësia
Nimon Idrizaj
Nimon Idrizaj
Mosha -
Shtetësia
Andi Rexhahmetaj
Andi Rexhahmetaj
Mosha 16
Shtetësia
Ardrin Dobraj
Ardrin Dobraj
Mosha 16
Shtetësia
Aurel Balaj
Aurel Balaj
Mosha 16
Shtetësia
Rezultatet
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Vendi i 3-të
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 29 Maj 2022 15:00
Llapi
26
26 23
Deçani
23
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Play-off
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28 Maj 2022 18:00
Prishtina
23
23 18
Deçani
18
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi B
Deçani
33
33 23
Vëllaznimi
23
02/03.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi B
Besa Famgas
27
27 18
Deçani
18
09/10.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi B
Rahoveci
20
20 24
Deçani
24
23/23.04.2022
Ndeshjet e ardhëshme
Nuk ka për këtë sezonë. Provo një sezonë tjetër
Statistikat
Lojtarët
Emri N G KV 2" KK
Erblin Neziraj 1 2 0 0 0
Durim Dautaj 1 0 0 0 0
Astrit Hylaj 6 6 1 1 0
Gent Bajrami 9 25 4 6 0
Valionis Cacaj 9 4 0 0 0
Bilall Mazrekaj 5 2 0 1 0
Perparim Kuçi 9 0 0 0 0
Oltion Demakaj 2 1 0 0 0
Elton Hysenaj 7 1 0 0 0
Bleron Cacaj 9 37 4 3 0
Aldion Cacaj 9 40 0 0 0
Eriol Dautaj 9 41 2 4 0
Erin Kuqi 9 13 0 3 0
Arjanit Kasumaj 9 5 0 0 0
Nimon Idrizaj 6 7 0 0 0
Andi Rexhahmetaj 9 13 4 6 0
Adrian Dobraj 9 27 1 7 0
Aurel Balaj 9 13 0 0 0
Emri N G KV 2" KK