KH Llapi (u21)

Qyteti Podujevë
Shteti
Ekipi
Rezultatet
Statistikat
Ekipi
Lojtarët
Erin Bajoku
Erin Bajoku
Mosha 14
Shtetësia
Getoar Bogujevci
Getoar Bogujevci
Mosha 14
Shtetësia
Fatlum Hasani
Fatlum Hasani
Mosha 20
Shtetësia
Rigon Blaku
Rigon Blaku
Mosha 20
Shtetësia
Albert Sfishta
Albert Sfishta
Mosha 20
Shtetësia
Enis Rexhepi
Enis Rexhepi
Mosha 20
Shtetësia
Altin Mani
Altin Mani
Mosha 20
Shtetësia
Etnik Bajoku
Etnik Bajoku
Mosha 16
Shtetësia
Nazif Emini
Nazif Emini
Mosha 18
Shtetësia
Edi Lushaku
Edi Lushaku
Mosha 14
Shtetësia
Omer Rama
Omer Rama
Mosha 16
Shtetësia
Durim Talla
Durim Talla
Mosha -
Shtetësia
Adonis Lushaku
Adonis Lushaku
Mosha 17
Shtetësia
Enis Bajoku
Enis Bajoku
Mosha 16
Shtetësia
Redon Havolli
Redon Havolli
Mosha 20
Shtetësia
Rezultatet
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Vendi i 3-të
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 29 Maj 2022 15:00
Llapi
26
26 23
Deçani
23
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Play-off
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28 Maj 2022 16:00
Besa Famgas
38
38 19
Llapi
19
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Prishtina
21
21 16
Llapi
16
9/10.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Llapi
36
36 29
Trepça
29
16/17.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Llapi
46
46 26
Kastrioti
26
23/24.04.2022
Ndeshjet e ardhëshme
Nuk ka për këtë sezonë. Provo një sezonë tjetër
Statistikat
Lojtarët
Emri N G KV 2" KK
Erin Bajoku 4 0 0 0 0
Getoar Bogujevci 2 0 0 0 0
Fatlum Hasani 9 26 2 5 0
Rigon Blaku 9 19 4 2 0
Albert Sfishta 9 44 1 6 0
Enis Rexhepi 5 22 1 0 0
Altin Mani 9 60 0 6 0
Etnik Bajoku 9 20 1 3 0
Nazif Emini 9 0 0 0 0
Edi Lushaku 8 2 0 1 0
Omer Rama 9 0 0 1 0
Durim Talla 7 12 0 0 0
Adonis Lushaku 9 1 0 0 0
Enis Bajoku 8 2 0 0 0
Redon Havolli 9 38 1 6 0
Emri N G KV 2" KK