KH Prishtina (u21)

Qyteti Prishtinë
Shteti
Ekipi
Rezultatet
Statistikat
Ekipi
Lojtarët
Riad Tahiri
Riad Tahiri
Mosha 20
Shtetësia
Lisi Bajramaj
Lisi Bajramaj
Mosha 16
Shtetësia
Riad Mehmeti
Riad Mehmeti
Mosha 17
Shtetësia
Ruhan Hyseni
Ruhan Hyseni
Mosha 18
Shtetësia
Eris Canolli
Eris Canolli
Mosha 15
Shtetësia
Donart Zariqi
Donart Zariqi
Mosha -
Shtetësia
Hekuran Ramadani
Hekuran Ramadani
Mosha 19
Shtetësia
Drin Ferati
Drin Ferati
Mosha 19
Shtetësia
Erdon Jahiu
Erdon Jahiu
Mosha 18
Shtetësia
Jon Aliu
Jon Aliu
Mosha 15
Shtetësia
Jon Qoqaj
Jon Qoqaj
Mosha 18
Shtetësia
Art Ibrahimi
Art Ibrahimi
Mosha 20
Shtetësia
Lum Xhemajli
Lum Xhemajli
Mosha 14
Shtetësia
Lis Xhemajli
Lis Xhemajli
Mosha 14
Shtetësia
Erion Bajrami
Erion Bajrami
Mosha 14
Shtetësia
Leonit Zenjullahu
Leonit Zenjullahu
Mosha 17
Shtetësia
Albert Krasniqi
Albert Krasniqi
Mosha -
Benjamin Shala
Benjamin Shala
Mosha 16
Shtetësia
Portierët
Menot Pozhegu
Menot Pozhegu
Mosha 19
Shtetësia
Emre Karabeg
Emre Karabeg
Mosha 18
Shtetësia
Rezultatet
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Play-off
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 29 Maj 2022 17:00
Besa Famgas
26
26 21
Prishtina
21
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Play-off
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28 Maj 2022 18:00
Prishtina
23
23 18
Deçani
18
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Prishtina
21
21 16
Llapi
16
9/10.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Prishtina
40
40 28
Vushtrria
28
16/17.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Trepça
32
32 38
Prishtina
38
30/01.05.2022
Ndeshjet e ardhëshme
Nuk ka për këtë sezonë. Provo një sezonë tjetër
Statistikat
Lojtarët
Emri N G KV 2" KK
Riad Tahiri 4 5 0 0 0
Lisi Bajramaj 3 1 0 0 0
Riad Mehmeti 4 0 0 1 0
Ruhan Hyseni 4 3 0 1 0
Eris Canolli 2 0 0 0 0
Donart Zariqi 4 0 0 0 0
Hekuran Ramadani 9 69 3 4 0
Drin Ferati 9 67 1 3 0
Erdon Jahiu 9 59 3 8 0
Jon Aliu 9 32 1 0 0
Jon Qoqaj 8 8 3 2 0
Art Ibrahimi 8 19 0 1 0
Lum Xhemajli 9 19 0 1 0
Lis Xhemajli 5 0 0 0 0
Erion Bajrami 9 26 0 1 0
Leonit Zenjullahu 4 0 0 0 0
Albert Krasniqi 5 1 0 0 0
Benjamin Shala 5 0 0 0 0
Emri N G KV 2" KK
Portierët
Emri N G KV 2" KK
Menot Pozhegu 7 0 0 2 0
Emre Karabeg 7 0 0 0 0
Emri N G KV 2" KK