M18 IHF Trophy – Europe – 2022
Tabela
Rezultatet
Statistikat
Tabela
# Team P W D L + - +/- Pts
1 4 4 0 0 133 90 43 8
2 4 3 0 1 143 98 45 6
3 4 2 0 2 111 86 25 4
4 4 1 0 3 99 102 -3 2
5 4 0 0 4 47 157 -110 0
Rezultatet
Game Day: 1
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Tetor 2022 16:00
Albania
11
11 34
Great Britain
34
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Tetor 2022 18:00
Bulgaria
34
34 29
Kosova
29
Game Day: 2
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Tetor 2022 14:00
Kosova
43
43 10
Albania
10
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Tetor 2022 16:00
Bulgaria
30
30 31
Georgia
31
Game Day: 3
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Tetor 2022 12:00
Georgia
37
37 25
Great Britain
25
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Tetor 2022 14:00
Albania
13
13 42
Bulgaria
42
Game Day: 4
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Tetor 2022 12:00
Georgia
38
38 13
Albania
13
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Tetor 2022 14:00
Great Britain
15
15 17
Kosova
17
Game Day: 5
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2022 12:00
Great Britain
25
25 37
Bulgaria
37
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2022 16:00
Kosova
22
22 27
Georgia
27
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
Kosova (u18-M)
4 36
2
Georgia (u18-M)
4 34
3
Bulgaria (u18-M)
4 31
4
Bulgaria (u18-M)
4 30
5
Bulgaria (u18-M)
4 23
6
Georgia (u18-M)
4 21
7
Great Britain (u18-M)
4 19
8
Georgia (u18-M)
4 19
9
Great Britain (u18-M)
3 18
10
Bulgaria (u18-M)
4 16
11
Kosova (u18-M)
3 15
12
Kosova (u18-M)
4 14
13
Albania (u18-M)
4 14
14
Albania (u18-M)
4 12
15
Bulgaria (u18-M)
4 12
16
Great Britain (u18-M)
3 11
17
Great Britain (u18-M)
4 11
18
Albania (u18-M)
4 11
19
Kosova (u18-M)
4 10
20
Georgia (u18-M)
3 10
21
Kosova (u18-M)
4 9
22
Kosova (u18-M)
3 9
23
Great Britain (u18-M)
3 9
24
Georgia (u18-M)
2 9
25
Georgia (u18-M)
4 9
26
Great Britain (u18-M)
4 8
27
Great Britain (u18-M)
2 7
28
Bulgaria (u18-M)
1 7
29
Georgia (u18-M)
2 7
30
Georgia (u18-M)
2 6
31
Kosova (u18-M)
2 5
32
Kosova (u18-M)
2 5
33
Great Britain (u18-M)
1 5
34
Bulgaria (u18-M)
3 5
35
Bulgaria (u18-M)
2 5
36
Bulgaria (u18-M)
3 5
37
Bulgaria (u18-M)
4 5
38
Georgia (u18-M)
2 5
39
Kosova (u18-M)
2 4
40
Great Britain (u18-M)
2 4
41
Great Britain (u18-M)
3 4
42
Georgia (u18-M)
3 4
43
Kosova (u18-M)
1 3
44
Albania (u18-M)
2 3
45
Albania (u18-M)
3 3
46
Bulgaria (u18-M)
1 3
47
Great Britain (u18-M)
2 2
48
Albania (u18-M)
2 2
49
Georgia (u18-M)
2 2
50
Kosova (u18-M)
1 1
51
Great Britain (u18-M)
1 1
52
Albania (u18-M)
1 1
53
Albania (u18-M)
1 1
54
Bulgaria (u18-M)
1 1
55
Georgia (u18-M)
1 1
56
Georgia (u18-M)
1 1
2 minuta
# Player GP 2min
1
Albania (u18-M)
3 4
2
Georgia (u18-M)
3 4
3
Georgia (u18-M)
2 4
4
Kosova (u18-M)
3 3
5
Albania (u18-M)
2 3
6
Bulgaria (u18-M)
2 3
7
Bulgaria (u18-M)
1 3
8
Kosova (u18-M)
1 2
9
Kosova (u18-M)
2 2
10
Kosova (u18-M)
2 2
11
Great Britain (u18-M)
2 2
12
Great Britain (u18-M)
2 2
13
Great Britain (u18-M)
2 2
14
Albania (u18-M)
2 2
15
Albania (u18-M)
2 2
16
Bulgaria (u18-M)
2 2
17
Georgia (u18-M)
2 2
18
Albania (u18-M)
2 2
19
Kosova (u18-M)
1 1
20
Kosova (u18-M)
1 1
21
Kosova (u18-M)
1 1
22
Kosova (u18-M)
1 1
23
Great Britain (u18-M)
1 1
24
Great Britain (u18-M)
1 1
25
Great Britain (u18-M)
1 1
26
Great Britain (u18-M)
1 1
27
Albania (u18-M)
1 1
28
Bulgaria (u18-M)
1 1
29
Georgia (u18-M)
1 1
Kartona të kuq
# Player GP RC
1
Bulgaria (u18-M)
1 1
2
Georgia (u18-M)
1 1