Orari i kontrolleve mjekësore para fillimit të edicionit pranveror 2018/19

Federata e Hendbollit e Kosovës ne bashkëpunim me Qendrën e Mjekësisë Sportive ka përgatitur orarin e kontrolleve mjekësore për te gjitha klubet  e Superligës së meshkujve dhe femrave, te cilat janë obliguar të përfundojnë kontrollet sistematike në Qendrën e Mjekësisë Sportive në Prishtinë duke u mbështetur në nenin 8.3 të Propozicioneve të garave. Obligohen klubet […]