Orari i kontrolleve mjekësore para fillimit të edicionit pranveror 2018/19

Federata e Hendbollit e Kosovës ne bashkëpunim me Qendrën e Mjekësisë Sportive ka përgatitur orarin e kontrolleve mjekësore për te gjitha klubet  e Superligës së meshkujve dhe femrave, te cilat janë obliguar të përfundojnë kontrollet sistematike në Qendrën e Mjekësisë Sportive në Prishtinë duke u mbështetur në nenin 8.3 të Propozicioneve të garave.

Obligohen klubet qe të respektojnë ketë orarë te përgatitur nga QMS, gjithashtu sportistet janë të obliguar që me veti ti kenë pajisjet sportive.

ORARI I KONTROLLAVE MJEKЁSORE PЁR TЁ GJITHЁ HENDBOLLISTЁT QЁ DUHET BЁRЁ NЁ QKMS – PRISHTINЁ

Orari i kontrolleve mjekësor për Hendbollistë tё SUPERLIGËS sipas klubeve (femra dhe meshkuj) (sezoni PRANVEROR) 2018/19
Nr.EKIPIVendiKontaktiDataOra
1 KH PRISHTINAPrishtinë04563337302.02.201908:30
2KH VUSHTRRIAVushtrri04551242302.02.201910:00
3KH TREPÇAMitrovicë04414672002.02.201912:30
4KH DRENICADrenas04417071802.02.201913:30
5KH BESA FAMGASPejë04418755202.02.201914:30
6KH SAMADREXHAVushtrri04421273502.02.201915:30
7 KHF SAMADREXHASamadrexh04427213502.02.201916:30
8KH KASTRIOTIFerizaj04422578303.02.201908:30
9KHF KASTRIOTIFerizaj04422691803.02.201910:00
10KH ZHEGRAGjilan04562669703.02.201912:30
11KH DRITAGjilan04417738203.02.201913:30
12 KH VELLAZNIMIGjakovë04460133103.02.201914:30
13 KHF VELLAZNIMIGjakovë04435990003.02.201915:30
14KHF. VJOSAShtime04422843603.02.201916:30
15KHF PRISHTINAPrishtinë04511110610.02.201908:30
16KHF VUSHTRRIAVushtrri04430751410.02.201910:00
17KHF ISTOGUIstog04542882410.02.201912:30
18KHF DRITAGjilan04421245810.02.201913:30
19KHF. JUSUF GERVALLADeçan04417935210.02.201914:30
20KHF SHQIPONJAGjakovë04426619110.02.201915:30
21KHF VERONAObiliq04589081910.02.201916:30

Lajme tjera