Filloi “Raiffeisen Kampi”

Të hënën në mesditë mbi 50 hendbolliste të reja dhe mbi 20 hendbollistë të rinjë janë mbledhur në Gjakovë ku deri më 7 korrik mbahet "Raiffeisen Kampi Veror 2019". Të rinjëve mirëseardhje u kanë dëshiruar përgjegjësit e kampit…