Filloi “Raiffeisen Kampi”

Të hënën në mesditë mbi 50 hendbolliste të reja dhe mbi 20 hendbollistë të rinjë janë mbledhur në Gjakovë ku deri më 7 korrik mbahet “Raiffeisen Kampi Veror 2019”.

Të rinjëve mirëseardhje u kanë dëshiruar përgjegjësit e kampit tradicional e poashtu drejtues të FHK-së. Për një javë të rinjtë do të punojnë intenzivisht, ndërsa te ata është parë vullnet i madh dhe disponim i mirë për t’iu përgjigjur kërkesave të trajnerëve.

Hapja solemne e “Raiffeisen Kampit Veror 2019” bëhet të martën nga ora 10:00

Lajme tjera