Samadrexha e hendbollit bëhet me palestër

Zyrtare te ministrise se sportit, komunes se Vushtrrise dhe FHK's, me maska ne goje, dhe topa ne dore ne palester

Fshati i njohur për skuadrat e hendbollit, Samadrexha e Vushtrrisë, është bërë me palestër sportive. Dihet që Samadrexha ka dhënë shumë për hendbollin kosovar, për dekada të tëra, si në konkurrencë të meshkujve ashtu edhe të femrave. Samadrexha vazhdon të ketë skuadrat simpatike në të dy konkurrencat dhe hapja e palestrës në këtë fshat sportiv […]