Vazo shorti

Nesër shorti për edicionin 2020/2021

Të premten do të tërhiqet shorti për edicionin 2020/2021 në Superligën e Kosovës në hendboll. Shorti do të tërhiqet për Superligën e hendbollistëve dhe për Superligën e hendbollisteve. Shorti tërhiqet prej orës 12:00 në lokalet e Federatës së Hendbollit…