Cabanas: I fituam të gjitha ndeshjet, jemi fitues të vërtetë

Trajneri spanjoll, Javier Cabanas, ka udhëhequr Besa Famgasin drejt një edicioni shumë të suksesshëm. Besa e Pejës i ka fituar të gjitha ndeshjet dhe fitoi dy trofetë, atë të kampionit dhe Kupën e Kosovës. “Këta dy trofe janë shpërblim për punën 10 muajshe. Kishim tre objektiva. Në Evropë jemi eliminuar nga Borci në raundin e […]