Bordi i FHK-së mbanë mbledhjen e fundit për këtë vit, merren vendime të rëndësishme

Nën udhëheqjen e presidentit Eugen Saraçini, Bordi i Federatës së Hendbollit të Kosovës të mërkurën e ka mbajtur mbledhjen e fundit për këtë vit. Janë shqyrtuar tema të rëndësishme dhe aktuale për hendbollin tonë.Në mbledhje është vlerësuar se përkundër telasheve që i ka shkaktuar pandemia, viti 2021 ishte i suksesshëm për FHK-në. Janë vlerësuar sukseset […]