Vdiq Ferki Nici, hendbolli kosovar mbeti pa një personalitet të rëndësishëm

Ka vdekur të shtunën Ferki Nici, figurë e rëndësishme e hendbollit mitrovicas dhe hendbollit kosovar në përgjithësi. Ferki Nici ka ndërruar jetë në moshën 74-vjeçare. I ndjeri në vitet e fundit ka jetuar në Holandë, por rregullisht ka qëndruar për vizitë në Mitrovicë dhe ka kaluar muaj të tërë në shoqëri me njerëzit e hendbollit […]