“Ujë Rugove”, uji i Kombëtareve të Kosovës dhe i IHF Trophy

Federata e Hendbollit e Kosovës dhe “Ujë Rugove” kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi. Kështu “Ujë Rugove” do të jetë uji i të gjitha Kombëtareve të Kosovës në hendboll dhe po ashtu i kampionatit IHF Trophy për Evropë që muajin tjetër mbahet në Prishtinë. Marrëveshjen në emër të FHK-së e ka nënshkruar Edi Kolgeci, anëtar i Bordit […]