Trajnim i rëndësishëm për trajnerët e hendbollit

Në kuadër të shkollimit sipas RINCK Konventës, të shtunën në Istog është mbajtur seminari qendror për trajnerët e hendbollit kosovar.Seminarin me sukses e ka organizuar Shoqata e Trajnerëve të Hendbollit Kosovar. Për tema të rëndësishme lidhur me punën e trajnerëve ka ligjëruar ekspertja e EHF-së, Lidija Bojiq Çaçiq. Ajo është ndarë e kënaqur me interesimin […]

Seminar i suksesshëm për gjyqtarët dhe vëzhguesit

Ka përfunduar të dielën seminari qendror për gjyqtarët e hendbollit dhe për vëzhgues/kontrolluesit e ndeshjeve të hendbollit kosovar. Për dy ditë seminari është mbajtur në Prishtinë, ndërsa nga përgjegjësit është vlerësuar shumë i suksesshëm.Pjesëmarrës ishin shumica e gjyqtarëve dhe vëzhgues/kontrolluesve.Seminarin e ka organizuar Shoqata e Gjyqtarëve të Hendbollit të Kosovës, ndërsa kanë ligjëruar Shqipe Bajçinca […]