Koktej festiv në fundin e vitit të suksesshëm

Të mërkurën në Hotel International Prishtina, Federata e Hendbollit e Kosovës ka mbajtur një koktej festiv.Të ftuar nga presidenti Eugen Saraçini, të pranishëm ishin anëtarët e bordit të FHK-së, anëtarë të komisioneve të Federatës sonë, gazetarë të shumtë sportivë, punëtor të hendbollit e doajenë sportivë.Kokteji është mbajtur në shenjë falënderimi për gjithë pjesëmarrësit, për kontributin […]

Të enjten grumbullimi i radhës i Kosovës U18

Pas grumbullimeve të shumta dhe turneut shumë të rëndësishëm në Belgjikë, Kombëtarja U18 e Kosovës në hendboll të enjten e fillon kampin e fundit për këtë vit kalendarik.Hendbollistët 18-vjeçarë do të mblidhen në Prishtinë, ndërsa do të qëndrojnë së bashku deri të shtunën. Janë planifikuar gjashtë stërvitje që do të shërbejnë për ngritje të mëtejme […]