FHK-ja organizon dy Kampionate Evropiane, presidenti Saraçini e vlerëson sukses shumë të madh

Presidenti Eugen Saraçini dhe sekretari i përgjithshëm i Federatës së Hendbollit të Kosovës, Izet Gjinovci janë kthyer me lajme shumë pozitive nga Kolni i Gjermanisë, ku ishin për pjesën finale të Kampionatit Evropian për hendbollistë. Gjatë qëndrimit në Gjermani, presidenti Saraçini dhe sekretari i përgjithshëm, Gjinovci, janë njoftuar me të arriturën shumë të madhe që […]