Hendbollistë të rinjë të marrin pjesë në “Raiffeisen Kampi Veror 2019”

Aktivitete të shumta organizohen nga Federata jonë edhe gjatë verës, përkatësisht gjatë muajit korrik. Kështu njëaktivitet me shumë prioritet për FHK-në mbahet prej 1 deri më 7 korrik në
Gjakovë.

Është fjala për kampin tradicional për hendbollistët e rinjë që këtë herë organizohet me mbështetje të “Raiffeisen Bank”. Është ky edicioni i 18-të i kampit tradicional veror për hendbollistë dhe hendbolliste të reja.

Në “Raiffeisen Kampi Veror 2019” do të marrin pjesë rreth 80 hendbollistë të rinjë. Do të jenë hendbollistet e Kombëtares U19 dhe U17 si dhe hendbollistë të grupmoshës U17.

Në kamp do të ketë edhe hendbollistë që bëjnë karrierë në vende evropiane, ndërsa Federata u bënë thirrje hendbollistëve nga diaspora që në fillim të korrikut janë në Kosovë, që të
marrin pjesë në kamp.

Emri
Mbiemri
Klubi
Data e lindjes

1
Adea
Devçe
(GER)
26.9.2003

2
Adelina
Berisha
KHF Istogu
22.4.2002

3
Arlinda
Maloku
KHF Samadrexha
29.05.2004

4
Aida
Sadiku
KHF CLICK
9.1.2002

5
Alberina
Berisha
KHF Shqiponja
25.1.2000

6
Alberina
Halitaj
KHF Istogu
27.3.2000

7
Alma
Nivokazi
KHF Shqiponja
16.4.2002

8
Arbesa
Dervishi
KHF Ferizaj
22.12.2004

9
Arijeta
Maloku
KHF Samadrexha
7.7.2003

10
Arlinda
Xhafaj
KHF Trepça
4.9.2004

11
Bleona
Hashani
KHF Prishtina
15.3.2000

12
Bleona
Avdullahi
Teie (NOR)
2.7.2001

13
Bleona
Salihu
Sarpsborg (NOR)
5.2.2002

14
Blerta
Ahmetxhekaj
KHF Istogu
3.9.2001

15
Delvina
Basholli
KHF Samadrexha
29.4.2004

16
Diana
Feta
KHF Verona
13.12.2001

17
Diellza
Istrefi
Sarpsborg (NOR)
23.6.2002

18
Diellza
Grajçevci
KHF KEK-u
18.12.2006

19
Djellza
Nuza
KHF Shqiponja
8.1.2003

20
Donita
Kosumi
KHF Vushtrria
12.1.2000

21
Donita
Lajçi
Lørenskog håndball (NOR)
9.4.2002

22
Donita
Shala
KHF Prishtina
22.5.2002

23
Drilona
Rexhaj
KHF Istogu
28.6.2001

24
Edona
Radoniqi
KHF Vëllaznimi
14.8.2001

25
Eduarda
Kurteshi
KHF Prishtina
17.8.2002

26
Elda
Hoxha
KHF Kastrioti
6.4.2003

27
Elda
Varki
KHF Vellaznimi
13.7.2004

28
Elisa
Mulaj
Kjelsas IL (NOR)
15.4.2003

29
Elona
Hyseni
KHF Trepça
10.2.2005

30
Eriona
Gecaj
KHF Jusuf Gervalla
7.10.2004

31
Ermira
Salihu
KHF Kastrioti
4.2.2000

32
Ermira
Terziu
KHF Ferizaj
17.9.2004

33
Erza
Ferizaj
KHF Shqiponja
24.10.2003

34
Fatjona
Rexhaj
KHF Istogu
9.5.2000

35
Fillesa
Ferizaj
KHF Shqiponja
20.1.2002

36
Flamure
Vokshi
KHF Drita
9.5.2000

37
Gentiana
Basholli
KHF Samadrexha
3.10.2003

38
Gresa
Gashi
KHF Istogu
8.8.2001

39
Hava
Maloku
Oppsalhandball (NOR)
10.2.2004

40
Larisa
Ferizaj
KHF Shqiponja
24.10.2003

41
Lorena
Matarova
KHF Prishtina
17.8.2001

42
Melisa
Mulaj
Kjelsas IL (NOR)
15.4.2003

43
Puhiza
Gashi
KHF Kastrioti
15.9.2000

44
Rina
Rexhepi
Horsens Handbold (DEN)
29.11.2001

45
Rina
Bashota
KHF Dukagjini
9.9.2005

46
Rinesa
Uka
KHF Prishtina
30.1.2001

47
Rinesa
Tolaj
KHF Jusuf Gervalla
24.1.2003

48
Sara
Rexhepi
HH Elite (DEN)
16.2.2000

49
Selvije
Mollakadrija
KHF Vëllaznimi
15.1.2005

50
Veronika
Kastrati
Ellingsrud IL håndball (NOR)
8.1.2001

51
Vjosa
Imeri
KHF Vjosa
7.2.2003

52
Vlera
Kelmendi
Fjellhammer IL (NOR)
7.7.2001

53
Yllka
Shatri
KHF Istogu
12.2.2001

54
Zade
Zymberi
KHF Vushtrria
20.5.2000

Lajme tjera