Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

U mbajt seminari për trajnerë para fillimit të edicionit pranveror

Të dielën në Prishitnë është mbajtur seminari për trajnerë në prag të edicionit pranvero të garave në hendbollin kosovar.

Për trajnerët ka ligjëruar Pr.dr. Pori Primoz ligjerus zyrtar i EHF-së gjithashtu ligjerues edhe në fakultetin e Lublanës. .

Ai ka ligjëruar për rikuperimin si formë të përgatitjes fizike, gjithashtu në takim me kreytarin e SGJHK-së diskutoi rreth implemtimit të Rinck Conveten e cila në Kosovë ka filluar që nga viti 2018, tani në 2021 pas normalizimi të gjendjes së krijuar nga pandemija COVID 19 do të staroi me nivelin e parë.

Pori Primozh ndër të tjera theksoj edhe punen e mirë që është bër gjatë vitit 2018 dhe 19 ku ishte Ligjerues në implementimin e RINCK CONVENTËS.

Lajme tjera