Detajet e ndeshjës

11 Dhjetor 2021 13:00
H H H H H
H F B F B
Prishtina 13 29
Zhegra 7 21
Fund
Statistika
KH Prishtina (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Erion Bajrami 4 1 0 0 0
Donart Zariqi 2 0 2 0 0
Benjamin Shala 0 0 0 0 0
Eris Canolli 1 0 0 0 0
Jon Qoqaj 5 0 0 0 0
Leonit Zenjullahu 2 1 1 0 0
Lis Xhemajli 4 0 0 0 0
Lisi Bajramaj 1 0 0 0 0
Lum Latifi 0 0 0 0 0
Lum Xhemajli 4 0 1 0 0
Ruhan Hyseni 4 0 2 0 0
Jon Aliu 6 0 1 0 0
KH Zhegra (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Adrian Limani 1 0 0 0 0
Adriatik Kurexhaj 1 0 1 0 0
Ardit Sahiti 0 0 0 0 0
Cyril Fazliu 10 0 0 0 0
Edon Shaqiri 7 1 3 0 0
Eris Goçi 0 0 0 0 0
Leart Qerimi 0 0 0 0 0
Ledion Rexhepi 2 1 3 0 0
Lir Salihu 0 0 0 0 0
Takimet e mëparshme
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 9 Tetor 2021 13:00
Zhegra
39
39 22
Prishtina
22
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2020-2021 Faza grupore
12 Dhjetor 2020 13:00
Zhegra
19
19 20
Prishtina
20
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2020-2021 Faza grupore
25 Tetor 2020 14:00
Prishtina
25
25 17
Zhegra
17