City Prishtina
Teams
Finished Games
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2022 18:00
Bulgaria
43
43 25
Kosova
25
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2022 16:00
Kosova
22
22 27
Georgia
27
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2022 14:00
Andorra
18
18 35
Great Britain
35
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2022 12:00
Great Britain
25
25 37
Bulgaria
37
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Tetor 2022 18:00
Kosova
44
44 28
Malta
28
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Tetor 2022 16:00
Andorra
23
23 46
Bulgaria
46
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Tetor 2022 14:00
Great Britain
15
15 17
Kosova
17
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Tetor 2022 12:00
Georgia
38
38 13
Albania
13
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Tetor 2022 18:00
Kosova
26
26 20
Andorra
20
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Tetor 2022 16:00
Malta
19
19 30
Great Britain
30
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Tetor 2022 14:00
Albania
13
13 42
Bulgaria
42
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Tetor 2022 12:00
Georgia
37
37 25
Great Britain
25
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Tetor 2022 18:00
Great Britain
30
30 22
Kosova
22
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Tetor 2022 16:00
Bulgaria
30
30 31
Georgia
31
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Tetor 2022 14:00
Kosova
43
43 10
Albania
10
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Tetor 2022 12:00
Bulgaria
38
38 25
Malta
25
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Tetor 2022 18:00
Bulgaria
34
34 29
Kosova
29
M18 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Tetor 2022 16:00
Albania
11
11 34
Great Britain
34
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Tetor 2022 14:00
Malta
34
34 33
Andorra
33
M20 IHF Trophy – Europe – 2022 European zone
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Tetor 2022 12:00
Great Britain
23
23 22
Bulgaria
22
Women’s EHF Euro - 2022 Phase 1
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Qershor 2021 19:30
Portugal
30
30 17
Kosova
17
Women’s EHF Euro - 2022 Phase 1
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Qershor 2021 17:00
Luxembourg
19
19 21
Cyprus
21
Women’s EHF Euro - 2022 Phase 1
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 4 Qershor 2021 19:30
Luxembourg
27
27 33
Kosova
33
Women’s EHF Euro - 2022 Phase 1
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 4 Qershor 2021 17:00
Cyprus
17
17 32
Portugal
32
Women’s EHF Euro - 2022 Phase 1
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 3 Qershor 2021 19:30
Kosova
30
30 21
Cyprus
21
Women’s EHF Euro - 2022 Phase 1
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 3 Qershor 2021 17:00
Portugal
38
38 14
Luxembourg
14
Men's EHF Euro - 2022 Phase 2
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28 Prill 2021 19:30
Kosova
22
22 27
Montenegro
27

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *