KH Prishtina

Qyteti Prishtinë
Shteti
Viti i formimit 1953
Palestra Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Ekipi
Rezultatet
Statistikat
Ekipi
Lojtarët
Agon Bajqinovci
Agon Bajqinovci
Mosha 21
Shtetësia
Albi Gjuka
Albi Gjuka
Mosha 25
Shtetësia
Art Ibrahimi
Art Ibrahimi
Mosha 18
Shtetësia
Beni Sula
Beni Sula
Mosha 27
Shtetësia
Berat Sherifi
Berat Sherifi
Mosha 20
Shtetësia
Besian Abazi
Besian Abazi
Mosha 22
Shtetësia
Dardan Ramadani
Dardan Ramadani
Mosha 18
Shtetësia
Deniz Terziqi
Deniz Terziqi
Mosha 27
Shtetësia
Edmond Qela
Edmond Qela
Mosha 19
Shtetësia
Egzon Ademi
Egzon Ademi
Mosha 26
Shtetësia
Emre Karabeg
Emre Karabeg
Mosha 17
Shtetësia
Enes Shabani
Enes Shabani
Mosha 20
Shtetësia
Enis Kuleta
Enis Kuleta
Mosha 20
Shtetësia
Erdon Jahiu
Erdon Jahiu
Mosha 17
Shtetësia
Fatlum Batatina
Fatlum Batatina
Mosha 22
Shtetësia
Kushtrim Kastrati
Kushtrim Kastrati
Mosha 34
Shtetësia
Lulzim Shabani
Lulzim Shabani
Mosha 22
Shtetësia
Oltion Beshiri
Oltion Beshiri
Mosha 27
Shtetësia
Petrit Prekazi
Petrit Prekazi
Mosha 30
Shtetësia
Rifat Visoka
Rifat Visoka
Mosha 19
Shtetësia
Rikard Quni
Rikard Quni
Mosha 19
Shtetësia
Rron Ramadani
Rron Ramadani
Mosha 25
Shtetësia
Hekuran Ramadani
Hekuran Ramadani
Mosha 18
Shtetësia
Vlerson Zherka
Vlerson Zherka
Mosha 28
Shtetësia
Portierët
Armir Agushi
Armir Agushi
Mosha 26
Shtetësia
Flakrim Beqiraj
Flakrim Beqiraj
Mosha 22
Shtetësia
Rezultatet
Kupa e Kosovës (M) - 2020-2021 Eliminatore
22 Maj 2021 19:15
Besa Famgas
38
38 29
Prishtina
29
Kupa e Kosovës (M) - 2020-2021 Eliminatore
21 Maj 2021 15:00
Prishtina
43
43 18
Kastrioti
18
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve - 2020-2021 Play-off
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Maj 2021 19:15
Prishtina
32
32 39
Besa Famgas
39
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve - 2020-2021 Play-off
Salla e Sportit Karagaç | 8 Maj 2021 16:00
Besa Famgas
33
33 29
Prishtina
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve - 2020-2021 Play-off
20 Prill 2021 17:00
Trepça
27
27 40
Prishtina
40
Ndeshjet e ardhëshme
Nuk ka për këtë sezonë. Provo një sezonë tjetër
Statistikat
Lojtarët
Emri N G KV 2" KK
Agon Bajqinovci 35 250 3 7 0
Albi Gjuka 35 99 4 7 0
Beni Sula 36 96 20 29 0
Berat Sherifi 2 0 0 0 0
Besian Abazi 15 64 4 4 0
Dardan Ramadani 13 4 0 2 0
Deniz Terziqi 25 149 4 2 0
Edmond Qela 12 3 0 1 1
Egzon Ademi 36 24 0 2 0
Emre Karabeg 3 0 0 0 0
Enis Kuleta 28 28 2 1 0
Fatlum Batatina 4 0 0 0 0
Kushtrim Kastrati 14 22 5 4 0
Lulzim Shabani 34 188 3 10 0
Oltion Beshiri 33 205 8 8 0
Petrit Prekazi 24 72 5 4 0
Rifat Visoka 13 19 3 7 1
Rikard Quni 26 23 1 9 0
Rron Ramadani 29 81 9 11 0
Hekuran Ramadani 12 5 0 0 0
Vlerson Zherka 21 44 2 0 0
Emri N G KV 2" KK
Portierët
Emri N G KV 2" KK
Armir Agushi 36 5 0 3 1
Flakrim Beqiraj 34 0 1 1 0
Emri N G KV 2" KK