Qyteti Prishtina
Shteti
Palestra Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Ekipi
Statistikat
Ndeshjet e ardhëshme
Rezultatet
Pa renditje
Pa informatë
2022 Men's EHF Euro Phase 2
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28.04.2021 19:30
Kosova
-
- -
Montenegro
-
2022 Men's EHF Euro Phase 2
02.05.2021 18:00
Sweden
-
- -
Kosova
-
Pa ndeshje