02.05.2021 18:00
39 16
F F F F F
H H B F H
22-8; 17-8
Fund
Team Statistics
Sweden
Kosova
Players Statistics
Sweden
Kosova
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Kastriot Jupa 1 0 0 0 0
Bashkim Gashi 0 0 0 0 0
Valon Dedaj 4 0 0 0 0
Fatlum Ahmeti 0 0 1 0 0
Deniz Terziqi 2 0 0 0 0
Luigj Quni 4 0 1 0 0
Lulzim Shabani 2 0 0 0 0
Drilon Tahirukaj 0 0 0 0 0
Bujar Ramosaj 0 0 0 0 0
Jon Muqolli 1 0 0 0 0
Leonard Gegaj 0 0 0 0 0
Rron Ramadani 0 0 0 0 0
Egzon Gjuka 1 0 0 0 0
Drenit Tahirukaj 1 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Liridon Zena 0 0 0 0 0
Armir Agushi 0 0 0 0 0
Ndeshjet e fundit
Sweden
2022 Men's EHF Euro Phase 2
Bemax Arena | 30.04.2021 18:00
Montenegro
22
22 34
Sweden
34
2022 Men's EHF Euro Phase 2
28.04.2021 18:00
Romania
23
23 31
Sweden
31
2022 Men's EHF Euro Phase 2
09.03.2021 18:05
Sweden
27
27 24
Montenegro
24
2022 Men's EHF Euro Phase 2
08.11.2020 17:00
Kosova
16
16 30
Sweden
30
2022 Men's EHF Euro Phase 2
05.11.2020 18:10
Sweden
33
33 30
Romania
30
Kosova
2022 Men's EHF Euro Phase 2
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28.04.2021 19:30
Kosova
22
22 27
Montenegro
27
2022 Men's EHF Euro Phase 2
14.03.2021 17:00
Romania
25
25 30
Kosova
30
2022 Men's EHF Euro Phase 2
10.03.2021 19:30
Kosova
23
23 23
Romania
23
2020 International friendlies Matches
Mizair Hisma | 05.01.2021 19:00
Kosova
14
14 22
Kuwait
22
2022 Men's EHF Euro Phase 2
08.11.2020 17:00
Kosova
16
16 30
Sweden
30
Head to Head Games
2022 Men's EHF Euro Phase 2
08.11.2020 17:00
Kosova
16
16 30
Sweden
30
Commentary
Sweden
Kosova

Federata e Hendbollit e Kosovës

House of Sport

Kati II nr. 15
Agim Ramadani nr.253
10000 Prishtina
Kosova

Tel: +383 38 248 759

Për ne

Garat

Përfaqësueset

Shoqatat

© Copyright - Kosova Handball Federation

Made in Kosova