Men's EHF Euro - 2022
Tabela
Rezultatet
Statistikat
Tabela
# Team P W D L + - +/- Pts
1 6 6 0 0 194 131 63 12
2 6 3 0 3 155 163 -8 6
3 6 1 1 4 132 176 -44 3
4 6 1 1 4 156 167 -11 3
Rezultatet
4 Tetor 2020 20:30
Montenegro
32
32 25
Kosova
25
5 Nëntor 2020 18:10
Sweden
33
33 30
Romania
30
Game Day: 1
8 Nëntor 2020 17:00
Kosova
16
16 30
Sweden
30
Baia Mare | 8 Nëntor 2020 17:30
Romania
36
36 27
Montenegro
27
9 Mars 2021 18:05
Sweden
27
27 24
Montenegro
24
10 Mars 2021 19:30
Kosova
23
23 23
Romania
23
14 Mars 2021 17:00
Romania
25
25 30
Kosova
30
28 Prill 2021 18:00
Romania
23
23 31
Sweden
31
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28 Prill 2021 19:30
Kosova
22
22 27
Montenegro
27
Bemax Arena | 30 Prill 2021 18:00
Montenegro
22
22 34
Sweden
34
Bemax Arena | 2 Maj 2021 16:00
Montenegro
23
23 19
Romania
19
Estrad Alingsås | 2 Maj 2021 18:00
Sweden
39
39 16
Kosova
16
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
Kosova
| Qendra
6 25
2 6 20
3
Kosova
6 18
4
Kosova
| Line player
6 17
5
Kosova
| Beku i djathtë
4 15
6 6 9
7
Kosova
| Line player
6 9
8 6 5
9
Kosova
| Line player
2 4
10
Kosova
| Beku i majtë
2 3
11 6 2
12 4 2
13
Kosova
4 2
14
Kosova
5 1
15 2 0
16 3 0
17 6 0
18
Kosova
| Goalkeeper
5 0
19
Kosova
| Goalkeeper
3 0
20
Kosova
| Qendra
6 0
2 minuta
# Player GP 2min
1
Kosova
| Qendra
4 4
2 3 3
3
Kosova
2 2
4
Kosova
| Line player
2 2
5
Kosova
| Line player
2 2
6 1 1
7 1 1
8
Kosova
| Beku i djathtë
1 1
9
Kosova
| Line player
1 1
Kartona të kuq