Match details

18 Nëntor 2021
19:00
KHF Prishtina
F F F F F
46
46 26
KHF Drita
H H H H H
26
6-6
Full Time
Match details
KHF Prishtina
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Klea Ajvazi 3 0 0 0 0
Shkurta Mehmeti 0 0 0 0 0
Fijona Krasniqi 3 0 0 0 0
Melike Ipci 11 0 0 0 0
Ivana Bojovic 0 0 0 0 0
Ardiana Prapashtica 9 0 0 0 0
Alma Nivokazi 4 0 1 0 0
Aida Stagova 1 0 1 0 0
Simone Gnaraba Keite 2 0 1 0 0
Elsa Kongjelli 6 0 0 0 0
Arona Krasniqi 0 0 0 0 0
Ermira Berisha 5 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Rinesa Uka 0 0 0 0 0
Teninke Kaba 2 0 0 0 0
KHF Drita
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Albesë Dauti 1 1 1 0 0
Fata Limani 0 0 0 0 0
Liberta Sadiku 0 0 0 0 0
Renesa Korbi 0 0 0 0 0
Nikita Hzseini 5 1 1 0 0
Elë Jerlija 0 0 0 0 0
Erza Canaj 0 0 0 0 0
Ajshe Zeqiri 0 0 0 0 0
Head to Head
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Nëntor 2021 15:30
Drita
14
14 53
Prishtina
53
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave – 2020-2021 Faza grupore
10 Prill 2021 15:30
Drita
23
23 42
Prishtina
42
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave – 2020-2021 Faza grupore
5 Dhjetor 2020 13:30
Prishtina
40
40 14
Drita
14