KH Prishtina vazhdon bashkëpunimin me dy lojtarë

Klubi i hendbollit Prishtina vazhdon punën për kompletimin e skuadrës për edicionin e ardhshëm. Prishtina së fundi ka vazhduar bashkëpunimin me qendrën Vlerson Zherka dhe alon Agon Bajqinovci. Zherka e Bajqinovci vlerësohen prej më të mirëve në vend në pozitat e tyre dhe pritet të jenë të rëndësishëm te Prishtina në edicionin e ardhshëm garues.

Lajme tjera