Kombëtarja i kthehet punës për ndeshjen e radhës

Ndaj Bosnjë-Hercegovinës nuk morëm rezultatin e synuar, por puna dhe angazhimi për rritjen e mëtejme nuk ndalet.
Rruga nuk është e lehtë, kurse përkushtimi ynë është maksimal.
Kombëtarja A sot i kthehet punës për ndeshjen e ardhshme. Menjëherë të dielën mbrëma luajmë në Tuzlla ndaj Bosnjë-Hercegovinës.
Mësojmë edhe nga dështimet sportive dhe mbushemi ne vullnet e dëshirë për punë edhe më të madhe.

Lajme tjera