Kosova U18 në grup me Bullgarinë, Belgjikën dhe Azerbajxhanin

Të enjten është hedhur shorti për Kampionatet Evropiane të grupmoshave të reja për hendbollistë, që mbahen në verë.
Në Prishtinë prej 12 deri më 18 gusht mbahet njëri prej dy Kampionateve Evropiane të Divizionit B për grupmoshën U18. Shorti përcaktoi që Kosova U18 të jetë në grupin A së bashku me Bullgarinë, Belgjikën e Azerbajxhanin.
Në grupin B janë Luksemburgu, Gjeorgjia dhe Britania e Madhe.

Lajme tjera