Lulzim Abazi anëtar i ri Bordit të FHK-së

Presidenti i FHK-së Eugen Saraçini me qëllim të funksionalizimit te Bordit të FHK-së para sfidave të radhës, te cilat e presin ne periudhën e ardhshme qoftë me kombëtaret apo garat e klubeve, në bazë të kompetencave nga Statuti i FHK-së emëroi sot anëtarë të ri te Bordit të FHK-së me mandat dy vjeçar punëtorin e devotshëm sportiv, afaristin e njohur ferizajas Lulzim Abazin.

Lulzim Abazi edhe me herët ka qenë anëtar i Bordit të FHK-së në periudhën 2005-2010, kurse nga viti 2002 dhe deri më sot ishte ne krye te Kastriotit me një pauzë dyvjeçare, dhe kontributi i tij ne sukseset e KH Kastrioti ishte i madh.

Lajme tjera