Më 15 gusht shorti për kampionatin e ri

Më 15 gusht do të tërhiqet shorti për kampionatin e ri të Kosovës në hendboll.
Shorti për edicionin 2023/2024 në Superligën e meshkujve, Superligën e femrave dhe Ligën e kadetëve do të tërhiqet nga ora 15:00 në lokalet e Federatës së Hendbollit të Kosovës.
Klubet kanë kohë deri më 11 gusht që të licencohen për garat e kampionatit të ri.
Ndërkohë kontrollimi mjekësor i lojtarëve nis më 21 gusht.

Lajme tjera