Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Më 15 janar hapet afati kalimtar dimëror

Të mërkurën hapet afati kalimtar dimëror në hendbollin kosovar.

Në afatin kalimtar dimëror, që është prej 15 deri më 22 janar, mund të ndryshojnë ekipin lojtarët që janë pa kontrata apo ata që kanë fletëlëshimin e klubit konform Rregullores mbi regjistrimin e klubeve, lojtarëve dhe transferimin e tyre. Ndërsa lojtarët që vijnë nga klube të huaja mund të regjistrohen deri më 28 shkurt.

Lajme tjera