Ndërroi jetë dhe u varros ish gjyqtari dhe vëzhguesi Agim Berisha

Kosova mbetet edhe pa një sportist! Ish hendbollisti i Vëllaznimit, Borcit të Ferizajt (tani Kastrioti), si dhe Prishtinës, me pas gjyqtari dhe vëzhguesi i kategoris së parë  Agim Rifat Berisha, ndërroi jetë në moshën 75-vjeçare i cili te dielën me (28.01.2018) është varrosur.

I ndieri ndërroi jetë nga një sëmundje e rend, me vdekjen e tij Shoqata e Gjyqtarëve dhe Federata e Hendbollit e Kosovës humbën një punëtor të devotshëm, kurse familja një prind shembullor.

Lajme tjera