Në Gjakovë zhvillohet turneu ndërkombëtar

Shqiponja e Gjakovës e organizon edhe këtë vit turneun tradicional për hendbolliste. Në kuadër të festave të marsit, Shqiponja të hënën e të martën në palestrën në Gjakovë e organizon turneun në të cilin marrin pjesë katër skuadra. Turneu organizohet pa praninë e shikuesve.
Pos Shqiponjës, në turne marrin pjesë edhe KHF Istogu, KHF Çair nga Shkupi dhe Nikshiqi i Malit të Zi.

Lajme tjera