Nesër fillon shkollimi i trajnerëve, ceremonia në ora 15:00

Të premten (nesër) fillon shkollimi i trajnerëve të hendbollit kosovar. Zhvillohet moduli i parë, sipas RINCK Konventës, programit ndërkombëtar për shkollim të trajnerëve të hendbollit. Fillimi solemn i shkollimit do të bëhet në ora 15:00 në kolegjin AAB.

Shkollimi i trajnerëve bëhet në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës. Do të ligjërojnë ligjërues vendorë dhe të huaj, ndërsa interesimi i trajnerëve të rinj është i kënaqshëm.

Lajme tjera