Beni Sula

Ekipi KH Prishtina
Shtetësia
Ditëlindja 27.07.1993
Mosha 29
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Superliga e Meshkujve -2021-2022 - Faza grupore
Prishtina
24 41 10 17 0
Kupa e Kosovës (M) - 2021-2022 - Eliminatore
Prishtina
2 13 0 0 0
Superliga e Meshkujve -2021-2022 - PLAY-OFF
Prishtina
4 9 1 4 0
Totals 30 63 11 21 0
Statistikat individuale
KH Prishtina
Data v G YC 2min RC BC
23 Shtator 2021
Besa Famgas
1 1 0 0 0
26 Shtator 2021
Vëllaznimi
6 1 1 0 0
2 Tetor 2021
Kastrioti
3 1 1 0 0
9 Tetor 2021
Zhegra
1 1 0 0 0
15 Tetor 2021
Drenica
4 1 1 0 0
23 Tetor 2021
Trepça
2 1 1 0 0
11 Nëntor 2021
Rahoveci
5 1 1 0 0
15 Nëntor 2021
Deçani
2 0 0 0 0
18 Nëntor 2021
Llapi
8 0 0 0 0
21 Nëntor 2021
Besa Famgas
0 1 0 0 0
24 Nëntor 2021
Llapi
4 0 1 0 0
29 Nëntor 2021
Vëllaznimi
1 0 3 0 0
4 Dhjetor 2021
Kastrioti
1 0 3 0 0
11 Dhjetor 2021
Zhegra
0 0 0 0 0
14 Dhjetor 2021
Drenica
2 0 0 0 0
5 Mars 2022
Deçani
0 0 0 0 0
12 Mars 2022
Besa Famgas
0 0 0 0 0
20 Mars 2022
Vëllaznimi
0 0 0 0 0
27 Mars 2022
Trepça
0 0 0 0 0
31 Mars 2022
Rahoveci
3 0 0 0 0
2 Prill 2022
Kastrioti
0 1 3 0 0
6 Prill 2022
Besa Famgas
2 1 0 0 0
9 Prill 2022
Vëllaznimi
1 0 0 0 0
13 Prill 2022
Trepça
2 0 1 0 0
16 Prill 2022
Rahoveci
1 0 1 0 0
21 Prill 2022
Trepça
1 0 2 0 0
24 Prill 2022
Trepça
0 0 0 0 0
30 Prill 2022
Besa Famgas
5 0 0 0 0
5 Maj 2022
Besa Famgas
3 1 2 0 0
14 Maj 2022
Besa Famgas
5 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 23 Shtator 2021 19:00
Prishtina
34
34 40
Besa Famgas
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
26 Shtator 2021 17:30
Vëllaznimi
30
30 31
Prishtina
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 18:30
Prishtina
35
35 31
Kastrioti
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 9 Tetor 2021 15:00
Zhegra
26
26 36
Prishtina
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2021 19:00
Prishtina
43
43 17
Drenica
17
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 23 Tetor 2021 18:00
Trepça
23
23 24
Prishtina
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
39
39 31
Rahoveci
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 15 Nëntor 2021 19:00
Deçani
30
30 33
Prishtina
33
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 21 Nëntor 2021 17:00
Besa Famgas
34
34 22
Prishtina
22
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 29 Nëntor 2021 18:30
Prishtina
35
35 29
Vëllaznimi
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 4 Dhjetor 2021 19:00
Kastrioti
34
34 40
Prishtina
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Dhjetor 2021 14:30
Prishtina
39
39 23
Zhegra
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Dhjetor 2021 20:00
Drenica
18
18 40
Prishtina
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 19:30
Prishtina
32
32 29
Deçani
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 24 Nëntor 2021 19:30
Prishtina
39
39 20
Llapi
20
Kupa e Kosovës (M) - 2021-2022 Eliminatore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Nëntor 2021 17:00
Prishtina
35
35 26
Llapi
26
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 12 Mars 2022 18:00
Besa Famgas
44
44 27
Prishtina
27
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 20 Mars 2022 17:00
Prishtina
38
38 29
Vëllaznimi
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 27 Mars 2022 16:00
Prishtina
31
31 24
Trepça
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
31 Mars 2022 19:30
Rahoveci
29
29 37
Prishtina
37
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 2 Prill 2022 19:00
Kastrioti
37
37 29
Prishtina
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 6 Prill 2022 20:00
Prishtina
32
32 37
Besa Famgas
37
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 9 Prill 2022 20:00
Vëllaznimi
33
33 36
Prishtina
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 13 Prill 2022 20:00
Trepça
28
28 29
Prishtina
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 20:00
Prishtina
42
42 34
Rahoveci
34
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Prill 2022 20:30
Prishtina
34
34 29
Trepça
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Minatori | 24 Prill 2022 20:30
Trepça
32
32 38
Prishtina
38
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Salla e Sportit Karagaç | 30 Prill 2022 20:30
Besa Famgas
38
38 30
Prishtina
30
Kupa e Kosovës (M) - 2021-2022 Eliminatore
Bill Clinton | 14 Maj 2022 20:00
Prishtina
35
35 50
Besa Famgas
50
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Maj 2022 20:00
Prishtina
34
34 38
Besa Famgas
38