Ermira Berisha

Ekipi KHF Prishtina (u18)
Shtetësia
Ditëlindja 08.07.2004
Mosha 18
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Superliga e Femrave - 2021-2022 - Faza grupore
Prishtina
3 15 0 0 0
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 - Eliminatore
Prishtina
1 5 0 0 0
Superliga e Femrave - 2021-2022 - PLAY-OFF
Prishtina
2 0 0 0 0
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 - Faza grupore
Prishtina
21 134 4 8 0
Totals 27 154 4 8 0
Statistikat individuale
KHF Prishtina (u18)
Data v G YC 2min RC BC
18 Shtator 2021
Jusuf Gërvalla
10 0 0 0 0
25 Shtator 2021
Istogu
6 1 1 0 0
2 Tetor 2021
Vëllaznimi
12 0 0 0 0
10 Tetor 2021
Vjosa
2 1 0 0 0
26 Tetor 2021
Vushtrria
5 0 1 0 0
30 Tetor 2021
Kastrioti
2 0 2 0 0
2 Nëntor 2021
Drita
13 0 0 0 0
2 Nëntor 2021
Samadrexha
7 0 0 0 0
13 Nëntor 2021
Shqiponja
10 1 1 0 0
21 Nëntor 2021
Ferizaj
3 0 0 0 0
26 Nëntor 2021
Ulpiana
10 0 0 0 0
12 Shkurt 2022
Jusuf Gërvalla
6 0 0 0 0
19 Shkurt 2022
Istogu
5 1 0 0 0
26 Shkurt 2022
Vëllaznimi
8 0 0 0 0
5 Mars 2022
Vjosa
5 0 0 0 0
12 Mars 2022
Vushtrria
2 0 0 0 0
19 Mars 2022
Samadrexha
4 0 0 0 0
27 Mars 2022
Kastrioti
3 0 1 0 0
6 Prill 2022
Shqiponja
9 0 1 0 0
9 Prill 2022
Ferizaj
3 0 1 0 0
16 Prill 2022
Ulpiana
9 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
KHF Prishtina
Data v G YC 2min RC BC
5 Nëntor 2021
Drita
10 0 0 0 0
17 Nëntor 2021
Shqiponja
0 0 0 0 0
18 Nëntor 2021
Drita
5 0 0 0 0
2 Prill 2022
Drita
5 0 0 0 0
21 Prill 2022
Ferizaj
0 0 0 0 0
23 Prill 2022
Ferizaj
0 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Nëntor 2021 15:30
Drita
14
14 53
Prishtina
53
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 17 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
34
34 18
Shqiponja
18
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Shtator 2021 12:30
Prishtina
42
42 2
Jusuf Gërvalla
2
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 25 Shtator 2021 16:30
Istogu
19
19 14
Prishtina
14
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Prill 2022 14:00
Prishtina
53
53 12
Drita
12
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Tetor 2021 12:30
Prishtina
37
37 11
Vëllaznimi
11
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 10 Tetor 2021 16:00
Vjosa
12
12 21
Prishtina
21
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Tetor 2021 18:00
Prishtina
21
21 20
Vushtrria
20
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 2 Nëntor 2021 17:00
Samadrexha
13
13 21
Prishtina
21
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra Universum Bardhosh | 30 Tetor 2021 16:00
Prishtina
18
18 16
Kastrioti
16
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Nëntor 2021 16:00
Drita
7
7 49
Prishtina
49
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Nëntor 2021 14:00
Prishtina
32
32 23
Shqiponja
23
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 17:00
Prishtina
23
23 24
Ferizaj
24
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Nëntor 2021 18:00
Ulpiana
10
10 34
Prishtina
34
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
46
46 26
Drita
26
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 12 Shkurt 2022 12:30
Jusuf Gërvalla
9
9 38
Prishtina
38
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Shkurt 2022 16:00
Prishtina
21
21 23
Istogu
23
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 26 Shkurt 2022 14:30
Vëllaznimi
12
12 37
Prishtina
37
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 14:00
Prishtina
32
32 9
Vjosa
9
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 12 Mars 2022 15:00
Vushtrria
16
16 20
Prishtina
20
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Mars 2022 13:00
Prishtina
26
26 12
Samadrexha
12
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 27 Mars 2022 16:00
Kastrioti
19
19 23
Prishtina
23
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 6 Prill 2022 13:00
Shqiponja
24
24 25
Prishtina
25
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 15:30
Ferizaj
34
34 30
Prishtina
30
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 16:00
Prishtina
48
48 14
Ulpiana
14
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Prill 2022 18:00
Prishtina
39
39 32
Ferizaj
32
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Bill Clinton | 23 Prill 2022 17:30
Ferizaj
33
33 28
Prishtina
28